Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

04. 10. 2022. 12:17 >> 12:31
24

MCP POZVALA

Moleban za svetinju braka i porodice u petak ispred Hrama

Mitropolija crnogorsko primorska i Eparhija budimljansko nikšićka organizuju Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice u na platou ispred Sabornog hrama Hristovog Vaskrsenja u Podgorici, u petak 7. oktobra u 18 časova. U Podgorici je, inače, deseti jubilarni Montenegro prajd najavljen za 8. oktobar 2022. godine.

Pozivaju, kako kažu, sve one koji baštine tradicionalne vrijednosti, moral i vjeru na sabornu molitvu sa slavskim ikonama bez političkih obilježja, parola i transparenata.

"Zbog činjenice da se i u našoj državi održavaju manifestacije koje svojim djelovanjem direktno razaraju Bogom blagosloveni brak i porodicu, urušavaju tradicionalne vrijednosti, a u isto vrijeme osjećajući odgovornost za sebe, svoje porodice, djecu i otadžbinu, pa i za one koji su i sami u zabludi, Mitropolija crnogorsko-primorska i Eparhija budimljansko-nikšićka organizuju Moleban za svetinju braka i očuvanje porodice", naglašava se u saopštenju Mitropolije.

 

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније