Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

T.Г.

04. 10. 2022. 20:20   >>  20:21 1

ĐUROVIĆ - ĆALOVIĆ MARKOVIĆ

"Vaše priznanje služi na ponos svim građanima Crne Gore"

Predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović čestitala je Vanji Ćalović Marković na dobijenom odlikovanju viteza Nacionalnog reda za zasluge u pogledu transparentnosti i slobode informisanja u Crnoj Gori.

"Vaša hrabrost i odlučnost u borbi protiv korupcije i organizovanog kriminala nije ostala nezapažena, a priznanje koji ste dobili služi na ponos svim građankama i građanima Crne Gore", napisala je Đurović na Tviteru.

Ona je dodala da je sigurna da će NVO "Mans"  istim intezitetom nastaviti da se zalaže za državu vladavine prava jakih institucija i pravde za sve.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније