Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

20. 10. 2022. 12:16   >>  14:03

ABAZOVIĆ - RAJZING RAJNKE

CG ostaje posvećen i kredibilan NATO saveznik

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović susreo se sa ambasadorkom SAD u Crnoj Gori Džudi Rajzing Rajnke, sa kojom je, kako je naglasio, kao i uvijek imao dobar i sadržajan razgovor o bezbjednosnim izazovima na evropskom kontinentu.

"U bezbjednosnim izazovima na evropskom kontinentu izazvanim ruskom agresijom na Ukrajinu, ostajemo posvećen i kredibilan NATO saveznik, doprinoseći evropskom i evroatlanskom jedinstvu i odbrani zajedničkih vrijednosti", poručio je Abazović u Tviter objavi.

Abazović je naveo da je Crna Gora zahvalna Sjedinjenim Američkim Državama kao najvažnijem strateškom savezniku Crne Gore i naglasio da dvije države nastavljaju da produbljuju ekonomsku saradnju.

"U tom smislu, Abazović je kazao da Crnu Goru raduju nove aktivnosti u tom kontekstu i da Vlada Crne Gore želi vidjeti još više američkih investicija u našoj državi", saopšteno je iz Vlade.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније