Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

06. 11. 2022. 16:32 >> 16:41

VUČINIĆ

"Ukoliko se ignoriše problem u Meljinama, radikalizacija protesta opravdana"

Predsjednik Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije Maksim Vučinić pozvao je nadležne institucije da se uključe u rješavanje problema bolnice Meljine, kako bi u cilju najboljeg interesa građana Herceg Novog ova zdravstvena institucija nastavila redovno da funkcioniše.

On je istakao da je na 18. sjednici skupšinskog tijela Komisije za praćenje i kontrolu postupka privatizacije pokušano da se institucionalno riješi problem bolnice Meljine.

Vučinić je, u saopštenju naveo da daje punu podršku Novljanima da budu istrajni u rješavanju ovog problema, i pozvao resorna ministarstva i poslanike parlamentarne opozicije da se odazovu na sastanak sjednice.

"Ukoliko inistucije sistema i dalje nastave da ignorišu ovaj problem radikalizacija protesta je opravdan način", poručio je Vučinić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније