Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

О.З.

13. 11. 2022. 12:11 >> 12:10

POPOVIĆ

"Cetinje simbol Crne Gore i njenog opstanka"

Predsjednik Liberalne partije (LP) Andrija Popović čestitao je 13. novembar Dan prijestonice Cetinje.

"Cetinje je vertikala crnogorskog postojanja, temelj naše državnosti kako kroz vjekove tako i danas. To je grad heroja koji je uvijek odisao slobodarskim i antifašističkim duhom koji okuplja sve ljude oko sebe. Zato je ovaj grad simbol Crne Gore i njenog opstanka", naveo je Popović.

On je poručio da su Cetinje i njegov narod bili uvijek pokretačka snaga razvoja države koja je, kako je kazao, zaslužila mnogo više pažnje koja će biti upregnuta u što snažniji napredak i pobljšanje kvaliteta života građana prijestonice.

"Kvaliteti Cetinja i njegovi potencijali nebrojeni su, a razvojne mogućnosti značajne. Ubijeđen sam da dugoročnim razvojnim politikama ovaj kraj može dobiti novi razvojni zamah u najboljem interesu svojih građana. Liberali će kao i uvijek biti snažna podrška Prijestonici na takvom putu", kazao je Popović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније