Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

27. 11. 2022. 12:10 >> 12:08

ĐUROVIĆEVA ČESTITALA DAN RTCG

RTCG nalazila način da bude središte profesionalnih standarda

Prethodne godine su bile jako izazovne za novinarsku profesiju, ali je RTCG nalazila način da bude središte profesionalnih standarda, kao i moderan servis građanima, kazala je predsjednica Skupštine Crne Gore Danijela Đurović.

Đurović je to kazala čestitajući veliki jubilej, 78 godina Radija i 58 godina Televizije Crne Gore, generalnom direktoru Borisu Raoniću i svim zaposlenim u Javnom servisu. Ona je čestitku uputila u ime Skupštine Crne Gore i u svoje lično ime.

"Značajna godišnjica koju slavite predstavlja razlog za ponos svim novinarima koji su ugradili sebe i svoje karijere u Javni servis, a za državu povod da doprinese njegovom daljem napretku", navodi se u čestitki Đurovićeve.

Ona je kazala da na ovaj dan važno da se podsjetimo odgovorne uloge Javnog servisa da, kroz afirmaciju i podsticanje vrijednosti građanske, multietničke i evropske Crne Gore, doprinosi progresu našeg društva u cjelini.

"Prethodne godine su bile jako izazovne za novinarsku profesiju, ali je RTCG nalazila način da bude središte profesionalnih standarda, kao i moderan servis građanima. Ovo je prilika i da se podsjetimo svih onih ljudi koji su nosili ideju objektivne, nepristrasne i profesionalne RTCG, a koji više nijesu sa nama", kazala je Đurović i izrazila uvjerenje da će mlade generacije novinara u njima nalaziti uzor i primjer za sopstveno djelovanje.

"Želim vam da u radu budete još bolji i kvalitetniji i da postanete medij kome će građani sve više poklanjati pažnju i povjerenje. Takođe, čestitam nagrađenim novinarima koji su ove godine proglašeni za najbolje i želim im da nastave da rade u skladu sa najvišim standardima novinarske profesije", zaključuje se u čestitki predsjednice Skupštine Crne Gore.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније