Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

20. 12. 2022. 13:48   >>  19:40 2

STIGAO PRIJETEĆI MEJL

Lažna dojava o bombi u zgradi Univerziteta

Dojava o bombi koja je danas prije podne stigla na mejl Univerziteta Crne Gore bila je lažna, saopštila je Uprava policije (UP). Nakon što je mejl primljen, evakuisane su zgrade Rektorata i tehničkih fakulteta i obavljen je antidiverzioni pregled.

"Nešto loše će se desiti zgradi UCG i tehničkih fakulteta. Eksplozivni materijal je već postavljen i eksplodiraće danas. Ovo je posljednje upozorenje", navodi se u prijetećem mejlu. 

Mejl je stigao sa adrese vitas7124@dnmx.org.

"Radi zaštite bezbjednosti svih studenata, nastavnog i drugog osoblja u svim ustanovama koje su pomenute u dojavama sprovedena je evakuacija, te su pripadnici Uprave policije izvršili detaljne preglede i utvrdili da nije pronađeno ništa što bi ukazivalo na sumnju da su u ovim ustanovama postavljene eksplozivne naprave", kazali su iz Uprave policije.

"Policija preduzima sve aktivnosti iz svoje nadležnosti u cilju identifikacije IP adrese sa koje su upućeni sporni mejlovi", saopštila je policija.

Podsjećamo, prošle sedmice je više crnogorskih škola prekinulo redovnu nastavu zbog  dojava o postavljenim bombama. Nadležni su, kako je saopšteno, identifikovali maloljetnika iz Češke, koji je slao prijeteće mejlove

I u aprilu je više institucija i škola, takođe, primalo prijetnje o postavljenim eksplozivnim napravama. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније