Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М.Љ. [ Mina Biznis ]

20. 12. 2022. 14:27   >>  14:24

NA SJEDNICI

Fond PIO odložio odluku o imenovanju direktora

Upravni odbor Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja (PIO), na današnjoj sjednici odložio je odluku o imenovanju direktora te insitucije zbog razrješenja predsjednika i dva člana tog organa upravljanja, do imenovanja novih.

„Upravni odbor je konstatovao da je na prethodnoj sjednici donijeta odluka o određivanju Ranka Aligrudića za vršioca dužnosti direktora Fonda, do imenovanja direktora Fonda, a najduže na period od šest mjeseci, te je shodno navedenom obezbijeđen kontinuitet izvršne funkcije u ovoj instituciji“, navodi se u saopštenju.

Upravni odbor će odluku o imenovanju direktora, shodno proceduri koja je u toku, donijeti u najkraćem roku nakon formiranja punog sastava ovog organa upravljanja.

Vlada je u ponedjeljak na telefonskoj sjednici, na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova, donijela rješenje o razrješenju predsjednika Upravnog odbora Fonda PIO, Alije Košute.

Takođe, kako je saopšteno iz Vlade, razriješeni su članovi tog tijela, Marko Kastratović i Jadranka Milošević.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније