Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

А.М.

12. 01. 2023. 09:05 >> 09:00
2

MONTEFARM SAOPŠTIO

Besplatne zaštitne maske za građane Pljevalja, Bijelog Polja i Berana

Montefarm je saopštio da će besplatno dijeliti zaštitne maske građanima Pljevalja, Bijelog Polja i Berana uslijed visoke koncentarcije  zagađujućih materija PM 10 i PM 2.5. 

"Prethodnih dana Agencija za zaštitu životne Crne Gore sredine je vršila monitoring kvaliteta vazduha i tom prilikom ustanovila veoma visoke koncentracije zagađujućih materija PM 10 i PM 2.5 čestice naročito u opštinama Pljevlja, Bijelo Polje i Berane", navodi se u saopštenju.

Dodaju da je iz tog razloga Montefarm, kao zdravstvena ustanova, odlučio da izađe u susret potrebama građana i besplatno dijeli zaštitne maske za zaštitu od štetnih čestica prilikom boravka na otvorenom.

"U pitanju su četvoroslojne maske koje pružaju visok nivo zaštite, do 95 odsto i od štetnih čestica kao i od virusa. Građani, naročito pacijenti koji imaju određene respiratorne smetnje, od danas mogu besplatno preuzeti maske u apotekama Montefarm-a u Pljevljima, Bijelom Polju i Beranama", zaključeno je u saopštenju Montefarm-a.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније