Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

16. 01. 2023. 09:13   >>  16:23 1

OD 16. DO 30. JANUARA

Air Montenegro ponudio promotivne cijene karata

Crnogorska nacionalna avio-kompanija pripremila je specijalne cijene za putovanja tokom 2023. godine.

Riječ je o promotivnoj prodaji od 16. do 30. januara u okviru koje će, između ostalog, cijena karte u jednom pravcu na linijama Tivat-Beograd, Podgorica-Beograd biti 49 eura, saopšteno je iz Air Montenegra.

Karte iz Podgorice i Tivta do Istanbula moguće je kupiti od 109 eura u jednom pravcu, dok su za letove iz Podgorice ka Ljubljani dostupne po cijeni od 69 eura. Do kraja januara, u okviru promotivne ponude, Air Montenegro je svojim putnicima omogućio niže cijene i na ostalim linijama i to za letove ka: Pragu, Cirihu, Banjoj Luci, Lionu, Nantu, Parizu, Bratislavi, Brnu i Kopenhagenu.

„Veliki broj građana početkom godine planira putovanja zbog čega smo omogućili vrlo povoljne cijene avio-karata na našim destinacijama. Vjerujemo da će ovo biti dodatni motiv da već sada bukiraju svoje letove i učine da ova godina bude godina putovanja“, poručuju iz nacionalnog avio-prevoznika.

Karte kupljene tokom promotivnog perioda mogu se iskoristiti za putovanja od 16. februara do 30. septembra ove godine, a u cijenu su uključene sve takse, ručni prtljag od osam kilograma i dodatni prtljag do 23 kilograma.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније