Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ rtcg.me ]

20. 01. 2023. 19:48 >> 19:43
2

VUJISIĆ

Operativni tim da preuzmu Abazović i Adžić

Iako je danas trebalo da bude izvršeno Rješenje o rušenju nelegalnog postrojenja za proizvodnju betona Cijevne komerc, akcija je nakon odlaska medija i aktivista završena demontažom par elektromotora i lima sa obližnje hale, rekao je novinar i ekološki aktivista Vuk Vujisić. On je naveo da se to može vratiti za par sati ako se ne izvrši ostatak uklanjanja postrojenja.

"Zbog čega se danas nije išlo u demontažu i zbog čega su ostavljeni nelegalni objekti pitanje je za građevinsku inspekciju i nadležne službe. Obala koju vidite je državna imovina i pomenuta firma nije trebala danas tu da bude, što znači da je državna imovina bespravno uzurpirana. To je krivično djelo nakon svih upozorenja. Zašto su firme pošteđene i zašto službenici neće odlučnije da sprovedu zakone koji su na strani države", kazao je Vujisić. 

On je naglasio da je vrijeme da rukovođenje Operativnim tima za borbu protiv nelegalne eksploatacije preuzmu premijer Dritan Abazović i ministar Filip Adžić.

"I time daju dodatnu težinu i pokažu odgovornost da postoji šansa da se ovo završi za vrijeme ove Vlade", saopštio je Vujisić. 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније