Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.L.B. ]

29. 01. 2023. 11:00 >> 10:56

AKCIJA U NP SKADARSKO JEZERO

Zbog krivolova procesuirane tri osobe

Efikasnom akcijom juče su procesuirani krivolovci u NP Skadarsko jezero, a zaplijenjena su i sredstava korišćenih u krivolovu, saopštili su iz Nacionalnih parkova Crne Gore.

U akciji Službe zaštite NP Skadarsko jezero i Službe kontrole i monitoringa, procesuirane su tri osobe u rejonu Gostiljske rijeke i Virpazara.

Kako navode akcija je izvedena uz učestvovanje velikog broja nadzornika NP, u ugroženim oblastima i na pristanima. 

“Kod tih osoba su pronađeni i privremeno oduzeti: lampa za lov, osti za izlov ribe, akumulator, vanbrodski motor i plovilo. U drugom slučaju, nadzornici su zatekli lice u obavljanju privrednog ribolova bez dozvole. Zatečena lica su predata na dalje procesuiranje nadležnim organima”, saopštili su Nacionalni parkovi CG. 

NP Skadarsko jezero je, kako navode, u prethodnih mjesec dana procesuirao sedam osoba.

“S tim u vezi, uprava Nacionalnog parka apeluje na sve korisnike prostora da se odgovorno odnose prema vrijednostima ovog zaštićenog područja. Takođe pozivaju građane da sve nezakonite aktivnosti prijave Kol centru pozivom na broj 067/000-825”, zaključuje se u saopštenju NPCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније