Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.В./П.Р.

01. 02. 2023. 15:50 >> 16:03
16

BRATIĆ ZA PORTAL

"Ne plašim se ni sudova ni tužilaca"

Bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić prokomentarisala je za Portal RTCG tužbu predatu od zaštitnika imovinsko-pravnih interesa Osnovnom sudu u Podgorici, ističući da je radila sve po zakonu i da se ne plaši ni sudova ni tužilaca.

"Nemam ništa protiv postupaka i ne plašim se sudova ni tužilaca, radi se o ljudima koji samo rade svoj posao. Nemam straha od njihovog posla jer sam radila sve po zakonu. Mi smo, u stvari, na istom zadatku, a to je da utvrdimo krivca i tako će i biti", kazala je Bratić za Portal RTCG.

Smatra da bi bio minimum moralne i stručne odgovornosti bio zaštitnica imovinsko-pravnih interesa odgovori kako je izgubljeno sedam miliona eura državnog novca u vrijeme njenoga mandata i ko će to da nadoknadi.

"Iako, naravno, može da ne izgleda prijatno nekome ko se nije navikao na hajku, naravno, političku, kakva se vodi protiv mene evo već nekoliko godina, I ne jenjava, meni je, upravo zbog svega toga, drago što su postupci pokrenuti jer će se napokon utvrditi da je jedina, isključiva, namjerna i svjesna krivica upravo Zaštitnice što su ti postupci izgubljen", zaključila je Bratić.

Zaštitnik imovinsko-pravnih interesa podnio je danas tužbu Osnovnom sudu u Podgorici protiv bivše ministarke prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesne Bratić, saopšteno je Portalu RTCG iz Osnovnog suda.

"Obavještavam vas da je u Osnovni sud u Podgorici dana 01.02.2023. godine pristigla tužba tužioca Zaštitnika imovinsko pravnih interesa Crne Gore protiv tužene V.B, te da je isti u radu", navodi se u odgovoru na pitanje povodom tužbe predate protiv bivše ministarke.

Пратите нас на

Коментари16

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније