Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj. ]

06. 02. 2023. 11:01   >>  07. 02. 2023. 06:25

MINISTARSTVO VANjSKIH POSLOVA

Među stradalima u Turskoj nema državljana Crne Gore

Prema informacijama kojima za sada raspolaže Ministarstvo vanjskih poslova, u razornom zemljotresu u Republici Turskoj, nema poginulih, niti povrijeđenih crnogorskih građana, saopšteno je iz tog Vladinog resora.

“Ambasada Crne Gore u Ankari, kao i Generalni Konzulat u Istanbulu prate situaciju i u kontaktu su sa našim građanima i nadležnim organima u Republici Turskoj”, navodi se u saopštenju na Tviteru.

Generalni konzulat Crne Gore u Republici Turskoj, kako su navli, ostaje na raspolaganju crnogorskim građanima u toj zemlji.

Generalni konzulat Crne Gore u Istanbulu:
Tel: +90 212 278 00 07
Fax: +90 212 278 00 08

Više od 600 osoba poginulo je u katastrofalnom zemljotresu od 7,4 stepeni po Rihteru u Turskoj i Siriji. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније