Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

П.Р.

09. 02. 2023. 16:41 >> 16:39
5

CGO SAOPŠTIO

Bratić se nije pojavila na pretresu, sljedeći rok 24. februara

Centar za građansko obrazovanje (CGO) saopštio je da se bivša ministarka prosvjete, nauke, kulture i sporta Vesna Bratić danas nije pojavila na pretresu pred Sudom za prekršaje u Podgorici.

Navode da je naredni pretres, na zahtjev njenog branioca, a u cilju upoznavanja sa predmetom i pripreme, zakazan za 24. februar u 18 sati i 30 minuta.

"Podsjećamo, prekršajni postupak protiv Bratić pokrenula je Agencija za zaštitu ličnih podataka i slobodan pristup informacijama (AZLP), a zbog nepostupanja po odredbama Zakona o slobodnom pristupu informacijama ministarstva na čijem je ona bila čelu. Sud za prekršaje u dužem vremenskom roku nije mogao naći Bratić da joj uruči poziv za saslušanje okrivljene", napisali su na Tviteru.

Пратите нас на

Коментари5

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније