Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ Marko Terzić, TVCG ]

21. 02. 2023. 20:15 >> 20:08
1

SVE MANjE RIBE

"Krivolovci za sobom ne ostavljaju ništa"

Krivolov na Skadarskom jezeru - stari problem i nove akcije nadležnih. Sinoć je zaplijenjen gotovo pun čun ribe, kao i oprema koju su koristili počinioci koji su uspjeli da pobjegnu. A, dok oni profitiraju na nezakonit način, ribolovci jedva da se susrijeću s ribom.

"Znali smo da uhvatimo po 10-15 krapova. Znači, bilo ko, turista da je došao da zabaci, uhvatio bi krapa, sad sve teže i teže, sve manje i manje", priča ribolovac Zoran Radmanović.

I to ne čudi kada krivolovci iza sebe ne ostavljaju baš ništa. A, osim što čine krivično djelo, koliko su nezasiti, najbolje govori ovaj snimak – čuna gotovo punog ribe koji je sinoć zaplijenjen.

Krivolovci su, ocjenjuju ribolovci, i dalje u prednosti, budući da imaju duplo brže motore.

TVCG od policije nije dobila komentar.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније