Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ M.M.Lj/M.L.B. ]

23. 02. 2023. 11:46 >> 12:07
2

KOPRIVICA SAOPŠTIO

Demokrate podnijele krivičnu protiv Bana i Pomorskog saobraćaja

Demokratska Crna Gora podnijela je krivičnu prijavu protiv kompanije Pomorski saobraćaj i jednog od suvlasnika Dejana Bana, saopštio je poslanik te partije Momo Koprivica.

Koprivica je na konferenciji za medije kazao da je Ban sam sebi obračunao i umanjio koncesionu naknadu u iznosu od 50 odsto i na taj način oštetio državni budžet.

Koprivica je kazao da je umanjenje naknade urađeno suprotno ugovoru kojim su definisana prava i obaveze.

On smatra da je Pomorski saobraćaj morao da zaključi aneks ugovor sa Morskim dobrom, a da su kršenjem zakona braća Ban oštetila državu za 50.000 eura.

“Gospodin Ban i Pomorski saobraćaj je sam sebi umanjio iznos koncesione naknade, a da nije prethodno zaključio aneks ugovora. Na ovaj način on demonstrira silu i pokazuje da je iznad pravnog poretka”, kazao je Koprivica.

On je kazao da u ovom slučaju ima očekivanja od SDT-a, a Vladu je pozvao da riješi problem prevoza putnika na relaciji Kamenari - Lepetani.

"Bečić ima najviše šansi da bude podržan od najširih struktura"

Poslanik Demokrata Momo Koprivica kazao je da predsjednički kandidat te partije Aleksa Bečić ima najviše šansi da bude podržan od najširih struktura u Crnoj Gori.

"Mislim da je Bečić kandidat koji ima najviše šansi da bude podržan od najširih struktura u Crnoj Gori od mladih i od starih, različitih vjerskih i nacionalnih pripadnosti", ističe Koprivica.

Podsjeća da su Demokrate bile spremne na zajedničkog predsjedničkog kandidata, kako bi imali pobjedu već u prvom krugu. Kaže i da njihova ponuda nije nailazila na razumijevanje ostalih partija.

"Mislim da je trebalo sagledati opšte interese, a ne partijske. Mi imamo kandidata sa najubjedljivim izgledima da bude istinski predsjednik svih građana. To građani cijene", kazao je Koprivica, na konferenciji za medije.

Navodi i da druge kandidature ne umanjuju šansu Bečića za pobjedom.

"Mislim da će svakako građani biti ti koji sude", poručio je Koprivica.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније