Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Ч.Ј.

01. 03. 2023. 09:26   >>  11:20

ZA 2023.

Objavljen Javni poziv za davanje šuma na korišćenje

Uprava za gazdovanje šumama i lovištima objavila je Javni poziv 1 za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju, za 2023. godinu. Ponude predati najkasnije do 15. marta 2023. godine u 15 sati.

Kako je saopšteno iz Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, predmet Javnog poziva 1 su šume u državnoj svojini koje se daju na korišćenje u skladu sa izvođačkim projektima u Petnjici, Šavniku, Plavu, Nikšiću, Danilovgradu, Podgorici, Andrijevici, Bijelom Polju, Plužinama, Kolašinu, Žabljaku, Beranama, Rožajama i Pljevljima za 2023. godinu, po gazdinskim jedinicama i po odjeljenjima, kao i po količinama i početnim cijenama, koje su predstavljene u tabelama Javnog poziva, koji je objavljen na sajtu Uprave.

"Naime, predmet prodaje u okviru ovog Javnog poziva biće ukupno 235 odjeljenja, ukupne bruto drvne zapremine 319.559 m³", navodi se u saopštenju.

Javni poziv 1 je, kako se navodi, otvoren za ona pravna lica koja ispunjavaju uslove predviđene Javnim pozivom i tenderskom dokumentacijom i čija je osnovna djelatnost iz oblasti šumarstva ili drvoprerade.

"Ponude se podnose za svako odjeljenje posebno i ponuđač može dostaviti samo jednu ponudu za jedno odjeljenje. U postupku Javnog poziva za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju za 2023. godinu, mogu učestvovati ponuđači koji ispunjavaju uslove koji su precizno navedeni u tekstu Javnog poziva objavljenog na sajtu Uprave, u kojem se nalaze i uputstva ponuđačima za sačinjavanje i podnošenje ponude", navode iz Uprave za šume.

Tenderska dokumentacija po ovom Javnom pozivu može se preuzeti svakog radnog dana od 7 do 14 sati u Upravi za gazdovanje šumama i lovištima, najkasnije do 14. marta 2023. godine, do 14 časova, uz prethodno priložen dokaz o uplati za otkup tenderske dokumentacije (izvođačkih projekata), koja će se izdavati u elektronskoj formi (CD-u).

"Ostali dijelovi tenderske dokumentacije (Poziv za učešće, Nacrt ugovora, Obrazci 1, 2, 3 i 4 i Metodologija vrednovanja ponuda), javno su objavljeni na portalu Uprave za gazdovanje šumama i lovištima. U toku trajanja Javnog poziva, u komunikaciji sa rukovodiocem Područne jedinice ponuđači mogu izvršiti pregled odjeljenja za koja su zainteresovani", kazali su.

Ponude treba slati poštom ili predati na arhivu Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, u Pljevljima, najkasnije do 15. marta 2023. godine, do 15 sati bez obzira na način predaje ili slanja.

Javno otvaranje ponuda planirano je za 16. mart 2023. godine u 9 sati, u prostorijama Uprave za gazdovanje šumama i lovištima, Ul. MilošaTošića 4, 84210 Pljevlja.

Tekst Javnog poziva 1 za davanje šuma na korišćenje prodajom drveta u dubećem stanju, za 2023. godinu, Nacrt ugovora, Obrazce 1, 2, 3 i 4 i Metodologiju vrednovanja ponuda možete preuzeti na http://www.upravazasume.me/.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније