Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Т.Г. [ Mina ]

17. 03. 2023. 18:39 >> 18:47

AMERIČKA NEVLADINA ORGANIZACIJA

Vojsci Crne Gore donacija foto i video opreme

Američka nevladina organizacija "Spirit of America“, uz podršku Ambasade Sjedinjenih Američkih Država (SAD), donirala je odjeljenju za odnose sa javnošću Vojske Crne Gore foto i video opremu, vrijednu skoro pet hiljada eura.

Kako je saopšteno iz crnogorskog Ministarstva odbrane (MOD), generalni direktor Direktorata za logistiku MOD-a Vladan Martić, rekao je da donacija potvrđuje nastavak sveobuhvatne saradnje i snažnog savezništva dvije zemlje.

Zamjenik šefa misije Ambasade SAD u Crnoj Gori Kris Karber, naglasio je da je današnja donacija još jedan simbol partnerstva i međusobne posvećenosti.

„Želio bih da naglasim sjajnu saradnju američkih i crnogorskih oružanih snaga u oblasti odnosa sa javnošću. Zajedničkim radom unaprijedili ste svoje kapacitete i ojačali NATO interoperabilnost“, poručio je Karber.

Kako se navodi u saopštenju, on je kazao da očekuje da će donacija pomoći da PR Vojske Crne Gore nastavi da ispunjava svoju misiju i poručio da snažna Crna Gora znači snažniji NATO.

Regionalni program menadžer za Balkan organizacije Spirit of America Grant Filer, kazao je da mu je zadovoljstvo što su u prilici da podrže saradnju Crne Gore i SAD-a doniranjem opreme koja će pomoći da se predstave uspješne priče Vojske i Ministarstva odbrane.

Oficir za odnose sa javnošću Vojske Crne Gore Filip Rakonjac, istakao je da će donirana oprema pomoći Vojsci da unaprijedi povjerenje, razumijevanje i komunikaciju sa javnošću i omogućiti da se dostignuća i posvećenost pripadnika VCG predstave na najbolji mogući način.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније