Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

08. 05. 2023. 14:26 >> 14:26

FONDACIJA "HUMANOST"

Za Aleksandrovo liječenje prikupljen novac u rekordnom roku

Za Aleksandra Janićijevića, dječaka iz Kotora koji boluje od mikrocefalije, atrezije jednjaka i epilepsije, sredstva potrebna za boravak i omogućavanje nastavka liječenja su prikupljena za svega tri sata. Fondacija "Humanost" jutros je apelovala da se pomogne petogodišnjem Aleksandaru koji mora da se liječi u Beogradu.

"Aleksandar sa roditeljima mora da boravi u Beogradu, gdje se sprovodi neophodno liječenje. Budući da su troškovi života u drugoj državi izuzetno veliki, porodica se obratila za pomoć, a ista su obezbijeđena u rekordnom roku", objašnjavaju ispred platforme humanost.com.

Zahvaljujući velikodušnim donacijama, Aleksandar će nastaviti da se adekvatno liječi i unaprjeđuje svoje stanje.

Podsjećaju da je Aleksandru liječenje, posredstvom Fonda za zdravstveno osiguranje Crne Gore, obezbijeđeno u Beogradu, ali porodica nema mogućnost da obezbijedi ostanak i boravak u tom gradu, što iziskuje velike troškove.

"Kako bi ovaj hrabri dječak mogao da nastavi sa liječenjem, potrebna je naša podrška koja će porodici omogućiti da Aleksandra odvedu na neophodne tretmane", navode ispred platforme humanost.com.

Za Aleksandra je bilo potrebno prikupiti 1.635 eura.

Uplate platnim karticama preko Fondacije.

SMS 27 na 14565!
ŽIRO RAČUN: 520-44414-14
DEVIZNI RAČUN: 520004200000316667
IBAN: ME25520004200000316667
SWIFT: HBBAMEPGXXX

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније