Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

М.М. [ Beta ]

11. 05. 2023. 08:39 >> 09:20

MAGNITUDE 5,4

Zemljotres blizu Tokija izazvao manje štete, nekoliko povrijeđenih

Zemljotres magnitude 5,4 pogodio je danas glavni grad Japana Tokio i okolinu, a u njemu je povrijeđeno nekoliko ljudi i izazvana manja šteta, javili su tamošnji zvaničnici i mediji.

Epicentar potresa bio je u prefekturi Čiba, jugoistočno od Tokija, saopštila je Japanska meteorološka agencija. Nije izdato upozorenje na cunami.

Četiri osobe su povrijeđenje, među njima i čovjek koga je udario luster, javila je japanska novinska agencija Kijodo. Nekoliko vozova je otkazano, ili je kasnilo.

Japan je jedna od zemalja koje su najpodložnije zemljotresima. U velikom zemljotresu 2011. godine i cunamiju, koji je uslijedio, stradale su hiljade ljudi, a izazvana je i zastrašujuća šteta u nuklearnoj centrali Fukušima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније