Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Невенка Мацан, ТВЦГ

14. 05. 2023. 08:25   >>  08:24 1

TURISTIČKI POSLENICI OGORČENI

Šetalište u Herceg Novom veliko gradilište sve do 5. juna

Sve brojniji turisti i gosti u Igalu ne mogu proći dijelom šetališta koje je na pragu sezone veliko gradilište. Rekonstrukcija planirana do polovine maja, potrajaće bar do 5.juna. Kašnjenje ugrožava turističku sezonu, poručuju ogorčeni vlasnici brojnih lokala i zakupci plaža na tom dijelu. S druge strane, izvođac i investitor garantuju da će posao, na koji se čekalo 50 godina, završiti u narednih dvadesetak dana.

Građani smatraju da radovi idu usporenim tempom. Jedan od vlasnika lokala na šetališu kaže da će biti primoran da sam obavi dio radova i napravi normalan prilaz njegovom lokalu.

Iz Opštine kažu da je 70 odsto radova završeno i učiniće sve da 5. juna sve bude gotovo.

Predsjednik Opštine Stevan Katić je optimista da će se sve završiti po planu.

"Ovo nije šetalište koje se radi za godinu ili dvije, već siguran sam za narednih 50 godina" poručuje Katić.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније