Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Б.Б.

29. 05. 2023. 18:49   >>  18:49 1

ADžIĆ U BIJELOM POLjU I MOJKOVCU

"Nastavljamo borbu sa kriminalom, dobra koordinacija ključna"

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić danas je sa saradnicima boravio u radnoj posjeti opštinama Mojkovac i Bijelo Polje i poručio da će načelnici odjeljenja bezbjednosti imati punu podršku menadžmenta MUP-a, te da je potrebna dobra koordinacija rada, kako bi još više povećali povjerenje građana i poslali jasnu poruku da je država odlučna da se obračuna sa kriminalom.

Tokom radne posjete sastao se sa načelnicima Odjeljenja bezbjednosti Mojkovac i Bijelo Polje. Sastanci su bili prilika da načelnici upoznaju ministra sa svim važnim aktuelnim pitanjima koja se tiču bezbjednosti u ovim opštinama. Konstatovano je da je stanje javnog reda i mira u ovim opštinama povoljno, a bilo je riječi o daljem unapređenju efikasnosti.

Jedna od tema razgovora bilo je i poboljšanje uslova rada, te je u tom smislu planirana nabavka uniformi, dodatne opreme i vozila, sve u cilju postizanja još vidljivijih rezultata.

Ministar je ovom prilikom iskazao punu podršku menadžmenta MUP-a i akcentovao da je potrebna dobra koordinacija rada kako bi još više povećali povjerenje građana i poslali jasnu poruku da je država odlučna da se obračuna sa kriminalom.

Tokom posjete ministar je obišao i područne jedinice za upravne poslove državljanstvo i strance u Mojkovcu i Bijelom Polju.

Razgovarao je sa službenicima i izrazio zadovoljstvo što je i na ovom planu evidentno da su službenici posvećeni efikasnom rješavanju zahtjeva građana.

"MUP u kontinuitetu unapređuje svoje usluge i servise, ali je usmjerenost zaposlenih na potrebe građana neophodna za kvalitetno funkcionisanje javne uprave. Zadovoljstvo mi je što sam se danas uvjerio da su službenici profesionalni, odgovorni i da se možemo pohvaliti da pružamo kvalitetne usluge", kazao je ministar.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније