Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

[ R.B. ]

02. 06. 2023. 18:06 >> 18:06

ADžIĆ PORUČIO

"I u narednom periodu unapređenje položaja policijaca"

Ministar unutrašnjih poslova Filip Adžić otvorio je danas u Budvi XI sportsko-rekreativne susrete Sindikata Uprave policije. Tom prilikom ministar je podsjetio na aktivnosti MUP-a koje su u proteklih godinu dana dovele do značajnog poboljšanja položaja policijskih službenika, dodajući da će se i u narednom periodu nastaviti sa unapređenjem uslova rada i materijalnog statusa službenika.

"Zahvaljujući sportsko rekreativnim susretima afirmišemo i važnost vrijednosti prijateljstva i druženja, te vam želim uspješne uspješne sportske dane i dobro druženje, u nadi da ćemo imati još sličnih događaja", kazao je ministar otvarajući sportske susrete.

Predsjednik Sindikata Mladen Šuškavčević zahvalio je ministru Adžiću na naporima koje ulaže da vrati policijskoj znački i uniformi ugled, kao i na brizi za materijalni status zaposlenih.

Adžić je kazao i da će i dalje policijski službenici imati njegovu ličnu podršku, te da vjeruje da je policija spremna da odgovori na sve buduće izazove.

Igre su svečano otvorene uz splet crnogorskih igara u izvođenju KUD "DUGA".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније