Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

dw.com  [ DW ]

08. 12. 2022. 15:23

SP: Šta kažu kladionice, ko ide u polufinale?

Provided by Deutsche Welle

Kvota na pobjedu „Vatrenih" protiv Brazila kod kladionice bwin iznosi 8,50. Na drugoj strani za sve oni koji se klade na trijumf Južnoamerikanaca u dvoboju protiv aktuelnog viceprvaka svijeta kvota je 1,36. U drugom polufinalu koje se igra u petak (9.12.) bwin kao favorita vidi Argentinu, kvota na pobjedu 2,20 – a za trijumf „Elftala" na putu do prve titule prvaka svijeta ona iznosi 3,50.

Lisitć za kladenje

U preostala dva četvrtfinalna susreta koji se igraju u subotu, za bwin su favoriti Francuzi i Portugalci. Francuska u dvoboj s Engleskom ulazi s kvotom na pobjedu od 2,35. A kvota za pobjedu „Three Lions" iznosi 3,00. Pobjeda Maroka protiv Portugala bila bi nova senzacija na Mundijalu u pustinji, u skladu s tim je i kvota bwina na pobjedu afričke ekipe – za svaki uloženi euro u tom se slučaju može računati s 5,25 eura. A za uspjeh Portugala kvota je 1,66.

Što se tiče kvota za pobjedu na Svjetskom prvenstvu 2022., bwin smatra da su pravi favoriti i dalje Brazilci (kvota: 2,75), ispred Francuske (5,00), Engleske (6,50), te Argentine i Portugala (7,00), odnosno Holandije (15,00) – a na začelju te liste su Hrvatska (34,00) i Maroko (41,00).

Petrićeva prognoza

Mladen Petrić, 2012.

Mladen Petrić, nekadašnji hrvatski reprezentativac i napadač koji je bio aktivan i u Bundesligi, smatra da „Vatreni" nijesu tako jaki kao 2018. u Rusiji. Agencija dpa prenosi Petrićeve izjave iz intervjua koji je dao listu „Zidojče cajtung" (izdanje od 8.12.) u kojem bivši golgeter kaže da su kadru Hrvatske dobri napadači, ali da u vrhu napada nedostaje „špic" međunarodnog formata:

„Onako kao što je bio Mario Mandžukić. Iako je Modrić i dalje apsolutna svjetska klasa, on ima već 37 godina, to se ne može kompletno sakriti”, tvrdi Petrić, koji je u dresu „Vatrenih" nastupio 44 puta. U tom kontekstu je podsjetio na izlazak Modrića iz igre u meču protiv Japana i dodao kako se takve stvari ranije nijesu događale.

„Tim je lagano prešao svoj zenit, ali i dalje je sposoban za puno toga", smatra Petrić, koji je u Bundesligi nosio dres Borusije iz Dortmunda i Hamburger SV-a.

dpa/rtr/ap/sid/ms

Pratite nas i na Fejsbuku, preko Tvitera, na Jutjubu, kao i na našem nalogu na Instagramu.

DW

Пратите нас на

Најновије

Најчитаније