Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Mina business ]

27. 07. 2021. 15:42   >>  15:42

VUČELIĆ RAZRIJEŠEN

Deda Đelović izabran za v.d. direktora Luke Bar

Odbor direktora Luke Bar imenovao je danas za vršioca dužnosti izvršnog direktora dosadašnjeg pomoćnika izvršnog direktora, Dedu Đelovića.

Odbor je na današnjoj sjednici razriješio dužnosti dosadašnjeg izvršnog direktora Luke Bar, Vladana Vučelića, prenosi portal Jedro.

“Odbor direktora je cijeneći rezultate koje Luka u kontinuitetu ostvaruje, posebno one u vremenu koronakrize i dosadašnju korektnu saradnju zahvalio Vučeliću na datom doprinosu”, navodi se u saopštenju.

Imajući u vidu značaj kompanije Luka Bar, izbor izvršnog direktora će se realizovati putem javnog konkursa u najkraćem roku.

Odbor direktora je usvojio izvještaj o poslovanju za šest mjeseci ove godine, koji ohrabruje da će i zacrtani biznis plan u potpunosti biti realizovan do kraja godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније