Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

O.Z.

17. 09. 2021. 14:00   >>  14:01 1

KUJOVIĆ RAZRIJEŠEN

Ivan Asanović v.d. izvršnog direktora CGES-a

Odbor direktora Crnogorskog elektroprenosnog sistema (CGES),na čelu sa Aleksandrom Mijuškovićem, predsjednikom ovog tijela, razriješio dužnosti izvršnog direktora Dragana Kujovića i u skladu sa Zakonom o privrednim društvima na funkciju vršioca dužnosti izvršnog direktora imenovao Ivana Asanovića, diplomiranog elektro inženjera, saopšteno je iz te kompanije.

"Značajno poslovno iskustvo, kontinuirano obrazovanje i usavršavanje, menadžerske sposobnosti koje posjeduje Ivan Asanović, opredijelili su članove Odbora direktora CGES-a da jednoglasno donesu odluku o njegovom izboru na ovu funkciju", saopšteno je iz CGES-a.

Na funkciju vršioca dužnosti izvršnog direktora Asanović dolazi sa pozicije šefa Službe za SCADA, SBN i obračunska mjerenja u CGES-u.

Asanović je istakao da je CGES kompanija sa velikim potencijalom, koja je prepoznata kao lider u svojoj oblasti i to ne samo u državi, već i šire.

"Namjera mi je da iskoristim sve šanse koje će mi se ukazati na putu progresa ove kompanije, da svi zajedno osiguramo njen rast, da učvrstimo korporativne vrijednosti i u saradnji sa zaposlenima, koji su najznačajniji kapital, stvorimo dobru atmosferu, dajući maksimalan doprinos u ostvarivanju zajedničkih ciljeva. Ovom prilikom zahvaljujem Odboru direktora CGES-a na ukazanom povjerenju", rekao je, između ostalog, Asanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније