Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B. ]

05. 11. 2021. 10:36 >> 15:50
1

MOGUĆ DOGOVOR

Moguće uvođenje letova od Podgorice do Pize

O uspostavljanju direktne avio linije na relaciji Podgorica – Piza razgovarano je tokom zvanične posjete institucionalno-privredne delegacije Crne Gore regiji Toskana. Dogovoren je i zajednički nastup na budućim međunarodnim sajmovima i kongresima, saopštili su iz Aerodroma Crne Gore.

Član crnogorske delegacije, predstavnik Odbora direktora Aerodroma Crne Gore Eldin Dobardžić, nakon trodnevne posjete poručio je da vjeruje da je to početak uspješne saradnje.

“Sa Vladom i turističkom organizacijom regije Toskana dogovoreno je zajedničko nastupanje na svim budućim međunarodnim sajmovima i kongresima. Razgovarano je i o ponovnom uspostavljanju direktne avio linije sa Italijom. Vjerujem da je ovo samo početak buduće uspješne saradnje na zadovoljstvo građana i privrednika obje zemlje”, rekao je Dobardžić.

Posjetu, tokom koje je dogovorena strateška saradnja u oblasti turizma, organizovali su Unija poslodavaca Crne Gore (UPCG) i počasni Konzulat Crne Gore u Toskani, uz pokroviteljstvo Regije Toskana.

Crnogorsku delegaciju predvodio je predsjednik UPCG Predrag Mitrović, a činili su je predstavnici Ministarstva ekonomskog razvoja (MER) i kompanija iz avio, turističke i hotelske industrije, agrobiznisa, ICT-a, arhitekture i građevinarstva.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније