Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.V. ]

20. 12. 2021. 06:49 >> 06:51
6

IVANOVIĆ ZA PORTAL

Podržaće kontrolno saslušanje Đukanovića zbog "Avale"

Predsjednik poslaničkog kluba SNP-a Dragan Ivanović saopštio je Portalu RTCG da će na skupštinskom Odboru za antikorupciju podržati inicijativu za kontrolno saslušanje predsjednika države Mila Đukanovića zbog privatizacije hotela “Avala” u Budvi. Ivanović je kazao da treba detaljno ispitati sve slučajeve koji se u javnosti vezuju za moguće nezakonite poslove. 

"Kamo sreće da se i ranije aktivno radilo na rasvjetljavanju svih slučajeva, bili bi zadovoljni građani a i mi u Skupštini Crne Gore. Prema tome, prihvatljiva inicijativa, i podržaću kao član odbora", naveo je Ivanović. 

Iz Kluba poslanika Demokratskog fronta ranije su kazali da će na prvoj narednoj sjednici skupštinskog Odbora za antikorupciju inicirati kontrolno saslušanje predsjednika države Mila Đukanovića zbog, kako su kazali, sumnjive privatizacije hotela “Avala” u Budvi.

Đukanović je, inače, u vrijeme privatizacije ovog budvanskog hotela, 2004.godine, bio predsjednik Savjeta za privatizaciju.

Obrazlažući takav zahtjev, iz DF-a su kazali da je to bio po državu štetan posao i da je u u svemu učestvovala i sestra aktuelnog šefa države, Ana Kolarević.

Пратите нас на

Коментари6

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније