Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ I. P. ]

27. 01. 2022. 10:30 >> 10:31
4

MILATOVIĆ PITA

Zašto je samo URA dovela u opasnost Evropu sad?

Ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović reagovao je na ocjene potpredsjednika Građanskog pokreta URA Gorana Đurovića, koji je ranije danas kazao da program Evropa sad, koji je dobio podršku samo od Ure, ostaje i sa novom evropskom vladom.

"Ako je tako, zašto je jedino URA dovela program 'Evropa sad' u opasnost? Zašto je svojim nerazumnim potezima uvela političku nestabilnost, vratila temu podjela umjesto ekonomije, usporila naš fokus na EU integracije, i tako naizgled izdala samu sebu?", napisao je Milatović na Tviteru.

Đurović je, podsjećamo, između ostalog rekao da će "Evropa sad" ostati na snazi i to bi trebalo da je prioritet buduće evropske vlade u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније