Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.Č.J.

18. 05. 2022. 11:08 >> 11:06

ORLANDIĆ

Sanirati štetu nastalu gašenjem MA i objediniti resurse dvije kompanije

Potpredsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Danilo Orlandić kazao je da cjelokupna javnost a posebno turistička privreda i radnici Montenegro airlinesa (MA) i To Montenegra očekuju od Vlade Crne Gore da hitno reaguje i sprovede aktivnosti na sanaciji štete koja je pričinjena gašenjem MA i, kako je kazao, problematičnim formiranjem i poslovanjem nove nacionalne avio kompanije.

"Neophodno je spriječiti dalje propadanje državne imovine i svih resursa koji se mogu staviti u funkciju za potreba rada nacionalne aviokompanije. Mora se naći zakoniti način objedinjavanja resursa i jedne i druge kompanije, da bi Crnogorski turizam mogao da živi tokom cijele godine", navodi Orlandić.

Potpredsjednik SD-a smatra da je Crna Gora premala za egzistiranje obje kompanije.

"Vjerujem da je javnost Crne Gore uvidjela koliko je bilo pogrešno gašenje nacioinalne aviokompanije i koliko je teško formirati novu od izvanjaca koji su bili škartirani iz svojih bivših kompanija", kazao je Orlandić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније