Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

B.B.

23. 06. 2022. 10:08 >> 10:05

MEDOJEVIĆ

Loš potez Vlade vodi u nelegalnu sječu i neplaćanje računa za struju

Lidert Pokreta za promjene Nebojša Medojević ističe da Vlada nije donijele odluku o zabrani izvoza i ograničavanju cijena peleta i ogrijevnog drveta, što je dovelo do povećanja cijena na domaćem tržištu, a građane će motivisati da idu u nelegalu sječu šuma i da ne plaćaju račune za stuju koju će morati da koriste za grijanje.

"Cijena tone peleta će otići na preko 400 eura po toni. Tražnja iz Italije i zemalja okruženja je ogromna. Vlada mora zabraniti izvoz i ograničiti cijenu ogrevnog drveta i peleta. Ukoliko to ne uradi, narod će ili masovno ići u nelegalnu sječu ogrevnog drveta ili će se grijati na struju i praviti račune za struju koje neće plaćati. Imaćete porast devastacija šuma i nelegalne sječe i porast opterećenja na Elektroprivredu u uslovima rekordnih uvoznih cijena struje i ugrožavanje zdravlja porodica koje se ne mogu snaći", navodi Medojević.

On je dodao da je vrijeme da članovi aktuelne Vlade ostupe i podnesu ostavke.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније