Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

O.Z. [ TVCG ]

18. 07. 2022. 16:40 >> 16:52
1

DAVIDOVIĆ

Proizvodnja struje ključni uslov za opstanak Željezare

Miodrag Davidović razgovarao je danas s predstavnicima Vlade i EPCG o preuzimanju nikšićke Željezare, zahtijevajući da mu se omogući proizvodnja električne energije iz sopstvenih izvora. Ponovio je to i pred okupljenim radnicima, navodeći da je to ključni uslov za opstanak fabrike. Riječ je, kako je kazao, o velikoj investiciji u solarnu i vjetroenergiju.

Davidović je kazao da je u pitanju investicija vrijedna oko 100 miliona i da imaju partnere koji spremni da za Željezaru obezbijede energente po povoljnim cijenama.

On je kroz smijeh kazao radnicma da se konačno mogu opustiti, ali ne skroz.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније