Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.

09. 08. 2022. 14:35 >> 18:21
1

JAČANJE CRNOGORSKE PRIVREDE

PKCG pokrenula kampanju “Snaga je u nama”

Privredna komora Crne Gore (PKCG) pokrenula je kampanju pod sloganom “Snaga je u nama“, usmjerenu na širenje svijesti o veličini, snazi i značaju crnogorske privrede za ukupan razvoj države.

Cilj kampanje je povećanje povjerenja u kvalitet domaćih proizvoda i usluga, čime se u kontinuitetu stimuliše razvoj privrede, te afirmišu potencijali kojima Crna Gora raspolaže. Crna Gora ima kvalitetne i kompetentne stručnjake u različitim oblastima, a upravo oni prave konkurentne proizvode i nude usluge visokog kvaliteta.

Baš zbog toga je, kako navode, slogan kampanje „Snaga je u nama“.

Privredna komora je u periodu pandemije koronavirusa, koja je uzdrmala i najsnažnije ekonomske sisteme, predano radila na oživljavanju narušene privredne aktivnosti. Kako se ekonomija Crne Gore u značajnoj mjeri oslanja na strane investicije, posebna pažnja posvećena je segmentu kampanje kojim se crnogorska privreda ističe kao partner međunarodnim i domaćim investitorima, što će dodatno unaprijediti cjelokupni poslovni ambijent u Crnoj Gori i doprinijeti jačanju razvoja.

Jedan od prioriteta ovog projekta fokusiran je i na motivaciju mladih ljudi da promovišu i razvijaju svoje inovativne ideje, kako bismo pokazali da se možemo osloniti na domaću proizvodnju i djelatnosti.

Svjesni izazova sa kojima se privrednici susrijeću, PKCG želi ukazati na mogućnosti i podršku koju pruža preduzetnicima i kompanijama, kao odgovorna poslovna asocijacija crnogorske privrede. U sklopu kampanje koja će trajati do kraja decembra ove godine, realizuje se niz promotivnih aktivnosti, a u toku je prijava svih registrovanih preduzetnika/privrednika koji žele da ispričaju svoje iskustvo u izgradnji biznisa.

Zainteresovani privrednici mogu slati prijave do 1. decembra 2022. godine putem linka, čime stiču mogućnost da besplatno promovišu svoje usluge na web sajtu kampanje www.snagajeunama.me.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније