Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M.

01. 09. 2022. 15:40 >> 16:29
2

PEJOVIĆ

"Ukoliko je Uniprom radio zakonito, očekujem smjenu Miloševića"

Ukoliko se pokaže da je Uniprom radio u skladu sa zakonom, takođe očekujem da direktor Rade Milošević neće dalje moći da bude pretpostavljeni zaposlenima u Upravi prihoda i carina, niti da takav direktor poput njega može opstati na čelu tog organa, saopštio je vlasnik te kompanije Veselin Pejović.

Isitiče da je Milošević naložio da se izvrši kontrola Unipromu u posljednje tri godine iako se ista vrši svakog mjeseca, što je i uslov za povraćaj PDV-a.

"Kako kontrola počinje u ponedjeljak, obavještavamo javnost da ćemo sačekati rezultat i ishod kontrole", kazao je Pejović.

Naglašava da ako se pokaže da je Uniprom u bilo čemu postupao nezakonito, on kao vlasnik, jedini koji odlučuje pod takvom hipotekom, ne može biti cijenjen i poštovan kao poslodavac a, kako kaže, preko leđa zaposlenih ne želi da ostvaruje profit "što će značiti da se KAP tj. primarna proizvodnja zatvara".

"I pored toga sto je naložio članovima koji će da rade kontrolu da se ne vraćaju u kancelarije dok „nešto ne nađu“, ipak ćemo sačekati rezultat ove misije, a misija je samo jedna- napraviti pritisak na privrednike. Do tada, jedno je sigurno, jedan od nas dvojice ne govori istinu, a ubrzo će javnost znati ko je vlasnik istine", zaključio je Pejović.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније