Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Ч.Ј. [ Darko Bulatović, TVCG ]

13. 09. 2022. 13:20 >> 14:19
3

ŽELjEZARA NIKŠIĆ

Završena posjeta potencijalnih investitora, u toku inspekcijski nadzor

Manje od sat trajala je posjeta stručnjaka iz Srbije Željezari. Predsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević nakon posjete nije želio da daje izjave ali je kazao da se radi o potencijalnim investitorima koji bi u nekom eventualnom budućem aranžmanu mogli biti partneri tom preduzeću.

Podsjećamo, u Željezari su danas bili predstavnici stručnjaka iz oblasti metalurgije iz Srbije.

Predsjednik fabričkog sindikata Ivan Vujović je ranije danas kazao da je njihovu posjetu organizovala Elektroprivreda Crne Gore (EPCG)."Fabriku su posjetili vlasnik i direktor željezare iz Sremske Mitrovice Branko Zečević i bivši direktor "Sartida" Dušan Matković. Sa njima je bio i poredsjednik opštine Nikšić Marko Kovačević. EPCG je organizovala tu posjetu kako bi oni obišli pogone fabrike i ocijenili u kakvom su stanju. U Željezari su danas službenici ekološke i inspekcije rada. Mi radnici smo to tražili da se ispita stanje, rekao je Vujović.

Inspekcijski nadzor je u toku.

Na tom poslu angažovano je šest inspektora, pet inspektora rada i jedan ekološki inspektor.Kako je za TVCG kazala v.d. Uprave za inspekcijske poslove Ana Vujošević za taj posao izabrani su najiskusniji kadrovi a nakon obavljenog posla saopštiće detalje inspekcijskog nadzora.

Predstavnici željezaraca razgovaraće danas sa premijerom Dritanom Abazovićem.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније