Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.V. ]

27. 10. 2022. 15:20 >> 15:20
1

ODBOR ZA TURIZAM

Đurović: Sramota je da Ulcinj nema luku

Sramota je da Ulcinj nema luku, marinu i nedopustivo je da u jednom biseru Crne Gore, gradu koji ima tako veliku tradiciju i koji je dao toliko pomoraca, maltene nema gdje da se veže barka, rekao je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović. On je to kazao na današnjoj sjednici skupštinskog Odbora za turizam i prostorno planiranje, odgovarajući na pitanje poslanika FORCA Gencija Nimanbegua.

Đurović je naveo da može da se računa na podršku ministarstva i njega lično kada je luka u Ulcinju u pitanju. 

"Da vidimo na koji način Ulcinj može da dobije luku, marinu, nešto što će zadovoljiti potrebe građana", izjavio je Đurović. 

Sadašnje stanje je, kako je rekao, veliki problem za građane Ulcinja. 

"Mnogo više bi bilo i ribara, i barlki, i više turističke ponude da imate luku ili marinu", navodi Đurović. 

Tvrdi da je most na Bojani fantastična stvar. 

"Mislim da će to doprinijeti mnogo razvoju turizma kako Crne Gore tako i Albanije. Taj most, nisam siguran da je fiksiran, nemojte mi vjerovati ali mislim da možda postoji mogućnost da se podiže i spušta i samim plovnost Bojane bi bila fantastična stvar za Crnu Goru i njenu turističku ponudu", naglasio je Đurović. 

Nimanbegu je rekao da problemi u Ulcinju nijesu od juče. 

"Mislim da je važno da odgovorite na pitanje kada će Ulcinj dobiti luku", rekao je Nimanbegu. 

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније