Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

Б.Б.

28. 11. 2022. 14:40 >> 14:41

REKORDNI REZULTATI

U Luci Bar pretovarena dvomilionita tona

Kompanija "Luka Bar" postavila je rekord u brodskom pretovaru tereta, pa je na Terminalu za rasute terete u petak 25. novembra obilježen trenutak pretovara dvomilionite tone, što predstavlja najbolji ostvareni rezultat od restruktuiranja Luke.

Kako navode u ovoj kompaniji, rekordan nivo produktivnosti Luka Bar bilježi u trenucima posebnih izazova na domaćem i globalnom nivou, kako sa aspekta ekonomskih, tako i svih drugih koji se odražavaju na promet tereta i obim pretovara.

"Suočeni sa svim promjenama, menadžment Luke Bar je u tekućoj godini uspio da obezbijedi visok nivo efikasnosti poslovanja i povećanja produktivnosti kompanije. Uspjeli smo značajno da unaprijedimo proces rada, a zalaganjem svih zaposlenih dodatno poboljšamo pružanje usluga skladištenja i pretovara tereta. Očekujemo da se trend pozitivnog rasta nastavi i da se naša kompanija učvrsti i pozicionira kao pouzdan partner u intermodalnom transportnom lancu", poručuju u kompaniji.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније