Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B./ Mina ]

28. 12. 2022. 09:27   >>  09:24

ĐUROVIĆ

Usvajanje budžeta dobra osnova da naredna godina bude još bolja

Usvajanje budžeta je dobra osnova da naredna godina bude još bolja, saopštio je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović.

"Usvajanje budžeta za narednu godinu je dobra osnova da naredna godina bude još bolja, kako za crnogorsku privredu, tako i za sve građane Crne Gore", naveo je Đurović na Tviteru komentarišući usvajanje budžeta u Skupštini.

On je takođe poručio da je za nama ekonomski uspješna godina.

Skupština je u utorak usvojila Zakon o budžetu za narednu godinu, vrijedan 2,85 milijardi eura.

Za budžet su glasala 43 poslanika, a nije bilo uzdržanih niti glasova protiv.

Budžet predstavlja realan i održiv okvir koji će, kako tvrde iz Vlade, omogućiti očuvanje životnog standarda građana, postizanje održivog ekonomskog rasta i obezbjeđivanje urednog, održivog i blagovremenog finansiranja svih obaveza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније