Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

О.З.

25. 01. 2023. 12:37 >> 13:35
3

BLOKIRALI TERETNU KAPIJU

Željezarci ne dozvoljavaju da bivši vlasnik iznosi djelove fabrike

Radnici nikšićke Željezare blokirali su danas teretnu kapiju fabrike, jer, kako tvrde, bivši vlasnik firma "Toščelik" odvozi djelove fabrike koju su važni za budući rad pogona.

"Dobili smo informaciju da turska kompanija planira da iznese rezervne djelove, djelove konstrukcije... Obavijestili smo predstavnike EPCG, koju su nam kazali da ne znaju da li su ti djelovi unijeti u popis prilikom prodaje fabrike", rekao je Portalu RTCG predstavnik radnika Ivan Vujović.

Kako je naveo, EPCG će, ako vlasnik ima pravo da odnese djelove, pokušati da ih otkupe.

"Imamo informaciju da oni 10-15 dana izvoze djelove. Jedan dio materijala je bitan za dalju proizvodnju i to nećemo da dozvolimo. Cilj im je da ostave pustoš", istakao je Vujović.

Jedan dio radnika je i ušao u krug fabrike, a do daljeg čekaju šta će se dogovoriti EPCG i turska kompanija oko otkupa djelova.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније