Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ M.L.B. ]

20. 03. 2023. 11:45 >> 12:08
4

AKCIJA “STOP INFLACIJI”

Od sjutra više od 25 proizvoda po nižim cijenama

Od sjutra će građani u pet najvećih trgovačkih lanaca moći da kupuje i više od 25 proizvoda po minimalnim cijenama, najavio je ministar ekonomskog razvoja i turizma Goran Đurović.

Kako je kazao Đurović, antiinflacione korpe do danas su dostavili trgovački lanci Voli, Merkator, Laković, Domaća trgovina i Franca, koji su kako je naveo, ponudili i više od 25 proizvoda po sniženim cijenama.

„Tako da sam uvjeren da će svaki građanin Crne Gore osjetiti benefit ove akcije u smislu što će imati i veći izbor proizvoda i da kupuje jeftinije“, kazao je Đurović.

Akcija počinje sjutra, a ministar najavljuje da će obići po jednu prodavnicu iz svakog lanca trgovina koji su dio akcije.

On je pozvao i ostale trgovce da se pridruže akciji suzbijanja inflacije.

„Sve antiinflacione korpe su stigle, one će biti objavljene danas i svi građani će moći da vide šta se nudi“, kazao je ministar, na sjednici Vlade.

Đurović i ponovio da akcija traje do kraja aprila, a biće najvjerovatnije produžena i u maju.

„Nadam se da će od sjutra svi naši građani moći da kupuju životne namirnice po znatno nižim cijenama“, zaključio je Đurović.

Пратите нас на

Коментари4

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније