Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

[ Bojana Despotović, TVCG ]

31. 03. 2023. 13:13 >> 15:14
3

REZULTAT KOMPANIJE U 2022.

"To Montenegro" u gubitku 2,45 miliona

Minus To Montenegra na kraju prošle godine bio je 2,45 miliona eura, pokazuje finansijski izvještaj državne avio-kompanije. To je bolji poslovni rezultat u odnosu na godinu ranije, kada je državni avio prevoznik zabilježio 4,96 miliona eura gubitka.

Prihodi kompanije na kraju decembra iznosili su 42,4 miliona eura i povećani su 33 miliona, dok su troškovi bili blizu 45 miliona. Na troškove poslovanja odnosi se 40,8 miliona eura, dok je na bruto zarade potrošeno 3,73 miliona. Ostali rashodi bili su 569.616 eura. Na gorivo je potrošeno 13,5 miliona eura, dok su troškovi zakupa bili 5,1 milion. Troškovi osiguranja iznosili su 1,1 milion eura.

Stalna imovina To Montenegra vrijedi 16,1 milion, odložene poreske obaveze su 308.741 euro, dok je gotovina na računima i u blagajni kompanije tri miliona.

Državni avio-prevoznik u prošloj godini je povećao broj zaposlenih na 123, sa 82 koliko ih je bilo u 2021.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније