Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ekonomija

M.M. [ Mina ]

16. 05. 2023. 15:52   >>  15:53

ŽUGIĆ

Uspješno poslovanje CKB-a doprinosi stabilnosti bankarskog sektora

Crnogorska komercijalna banka ima pozitivne pokazatelje poslovanja, što doprinosi stabilnosti ukupnog crnogorskog bankarskog sektora, imajući u vidu činjenicu da se radi o sistemski važnoj banci, ocijenjeno je na sastanku njene uprave sa guvernerom Centralne banke (CBCG), Radojem Žugićem.

Žugić je na sastanku kazao da je zadovoljan pozitivnim trendovima koji karakterišu poslovanje CKB banke, kao i dosadašnjom saradnjom sa njenim menadžmentom.

“Na sastanku je dogovoren nastavak saradnje na planu ostvarivanja zajedničkih ciljeva, posebno u dijelu daljeg snaženja bankarskog sistema i održanja finansijske stabilnosti”, navodi se u saopštenju CBCG.

Na sastanku su učestvovali predsjednik Upravnog odbora CKB-a, Tamaš Kamaraši i članica Upravnog odbora nadležnog za Sektor korporativnog upravljanja i bezbjednost banke, Stela Bošković.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније