Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

T.G.

09. 05. 2022. 18:19   >>  10. 05. 2022. 10:16 3

ANĐUŠIĆ ISTAKAO

"Put Golubovci - Mataguži interes stanovnika Zete"

Povodom započetih radova u okviru nastavka rekonstrukcije putnog pravca Golubovci-Mataguži, član Izvršnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Mihailo Anđušić, istakao je da nije pretenciozno reći da se u ovom trenutku radi o možda i najznačajnijoj infrastrukturnoj potrebi Zete, uzevši u obzir činjenicu da se ona tiče potreba i interesa stanovnika, ma u kom dijelu Zete oni živjeli.

Kazao je nastavak realizacije ove investicije je potvrda više nego uspješne realizacije ambicioznog Izbornog programa iz 2018. godine, koji je gotovo u potpunosti realizovan.

"Treba podsjetiti da se u ovom trenutku, pored ovako važne investicije, u Opštini u okviru Glavnog grada Golubovci, intenzivno radi na realizaciji mnogih drugih kapitalnih investicija i projekata, koji su od posebnog značaja za kvalitet uslova života svih naših građana, istakao je Anđušić.

Naveo je da su intezivni radovi na izgradnji prve faze Trga u Anovima, gdje se uveliko radi na betoniranju i popločavanju istog, a zatim, aktivnosti vezane za uređenje platoa, ozelenjavanje i postavljanje ograde oko Centralne kapele u Golubovcima.

"Takođe, u toku su finalne aktivnosti koje će omogućiti skoriji početak realizacije projekata Dnevnog boravka za stara lica, Pijace domaćih proizvoda kao i izgradnju dječijeg igrališta sa propratnim sadržajima u Botunu", istakao je on.

Naveo je da predmet je trenutne, aktivne realizacije od strane gradske uprave i nešto je čemu građani Zete svakodnevno svjedoče.

"Ove aktivnosti, zajedno sa kapitalnim i investicijama druge prirode, koje su realizovane u prethodnom periodu, najbolja su djelatna potvrda odgovorne politike i nikad dinamičnijeg razvoja Zete, koje, siguran sam, na najbolji način osjećaju i vrjednuju sami Zećani", zaključio je Anđušić.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније