Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ I. P. ]

24. 06. 2022. 13:15   >>  13:12

U ORGANIZACIJI TO

U Turskoj predstavljena ponuda Podgorice i CG

U Turskoj je predstavljena bogata turistička ponuda Podgorice i Crne Gore, saopštila je Turistička organizacija Glavnog grada.

"Turistička organizacija Glavnog grada Podgorica pokrenula je inicijativu za predstavljanjem turističkog proizvoda Crne Gore na tržištu Turske, te je tim povodom, zajedno sa kolegama iz lokalnih turističkih organizacija Bara, Budve i Tivta, boravila u posjeti Istanbulu", navodi se u saopštenju.

Prilikom posjete održana je konferencija za medije kojoj je prisustvovalo 19 medijskih kuća iz Turske, a ponuda je predstavljena i kroz video prezentaciju i B2B radionice koje su održane zajedno sa turističkim agencijama i turoperatorima sa područja Turske.

Prisustvovalo je, kako kažu, 120 predstavnika agencija i turoperatora i iskazano je veliko interesovanje i upućena čestitka za izuzetnu organizaciju ovog događaja.

"Turistička organizacija je ovom prilikom predstavila glavni grad sa ciljem privlačenja turskih državljana da odaberu Podgoricu, ne samo zbog brojnih poslovnih mogućnosti, već i kao turističku destinaciju, radi uživanja, odmora i rekreacije,  naročito  ističući prednost geografske pozicije grada, kao i njegove prirodne ljepote i potencijale i veliko kulturno i istorijsko nasljeđe", kazali su iz TO Podgorica.

Prezentaciji su prisustvovali i generalni konzul Crne Gore u Istanbulu Branislav Karadžić, predstavnici Nacionalne turističke organizacije i nacionalne avio kompanije, kao i predstavnici turističke privrede Crne Gore, dok je o značaju turskog tržišta za ukupan ekonomski razvoj Crne Gore govorio državni sekretar Ministarstva ekonomskog razvoja i turizma Damir Davidović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније