Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ I. P. ]

06. 08. 2022. 14:30   >>  14:27

VUKOVIĆ ODUŠEVLJEN

"Nova škola na ponos Tološa i Podgorice"

Gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković objavio je na Fejsbuku fotografije nove osnovne škole u Tološima, navodeći da se utisci teško mogu riječima opisati.

"Među velikim brojem naših sugrađana koji su danas obišli školu sa nama, bilo je puno onih koji su komentarisali kako škola djeluje ‘nestvarno’, te da im je žao što nijesu osnovci pa da uživaju u ambijentu ovog velelepnog zdanja", napisao je Vuković.

Ističe da smo dobili najmoderniji školsku objekat i manju sportsku dvoranu u Crnoj Gori "na ponos Tološa i Podgorice".

"Nadam se da će Ministarstvo prosvjete naći načina da školu opremi (nažalost, zbog nedostatka interesovanja nadležnih iz prethodne Vlade, koji se NIKADA nijesu pojavili na gradilištu nove škole, investitor nije na vrijeme dobio specifikaciju za nabavku nove opreme potrebne za opremanje učionica i kabineta) kako bi se, u najkraćem roku, stvorile pretpostavke za prijem učenika", rekao je Vuković.

On se zahvalio porodici Ubović i kompaniji Bemax na donaciji od preko šest miliona eura.
Hvala dragim Tološanima na povjerenju!

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније