Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ R.B. ]

28. 02. 2023. 13:58   >>  13:52

U ČETVRTAK

Humanitarni koncert za pomoć Turskoj i Siriji u KIC-u

Humanitarni koncert pod nazivom "Pjesmom za pomoć narodu Turske i Sirije" biće održan u četvrtak, 2. marta, u velikoj sali KIC-a "Budo Tomović", sa početkom u 20 sati.

Crnogorski i internacionalni muzičari okupili su se oko inicijative koju je pokrenuo turski državljanin, muzičar Murat Gulersoj, sa ciljem prikupljanja pomoći za područja pogođena razornim zemljotresima u Turskoj i Siriji.

Na koncertu učestvuju: Bobo Lalović, Boris Božović, Gordana Andrijašević, bend Grimm, grupa Haniba, Igor Mitrović, Ilija Gojović, Ivona Stanić, Kenan Kurtanović, KIC POP HOR, Klapa Camerton, KRUG Music Team, Luka Radović, Miki Šuškavčević, Milky Wave Band, Montenegro International Band, Muratto.me + Enes Hasan Canik, Nenad Mandić, Stefan Bjeletić, Sofija Bećarević, Tanja Šeter i Grupa "Žad".

Program će voditi Milena Đergović.

Ulaznice se mogu kupiti na biletarnici KIC-a po cijeni od pet eura, a na dan koncerta biće postavljena i donatorska kutija.

"Sav prikupljeni novac će biti uplaćen na žiro račun koji je Crveni krst Crne Gore otvorio za potrebe doniranja novčanih sredstava ugoroženom stanovništvu u Turskoj i SirijI", saopštili su iz KIC-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније