Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

[ TVCG ]

30. 05. 2023. 17:47   >>  17:48

REKONSTRUKCIJA ULICE NA DRAČU

Do kuća preko raskopane ulice

Rekonstrukcija Ulice Vlada Martinovića na Draču počela je sredinom marta, a stanovnici tog dijela grada negoduju zbog dinamike radova jer im raskopana ulica otežava svakodnevno funkcionisanje.

U Ulici Vlada Martinovića saobraćaj je zatvoren od sredine marta, a kraj radova se ne nazire.

“Dobro je da se radi, ali sigurno pola vremena od ih dva mjeseca, su bila dva radnika koja su tu nešto kucala”, kazao je za TVCG mještanin tog dijela grada.

“Ovo je strašno meni su dva i po mjeseca vozila zatvorena zatvoreni su stari ljudi, hitna pomoć i vatrogasci ne mogu da prođu”, saopštio je mještanin.

Rekonstrukcija Ulice Vlada Martinovića na Draču počela je sredinom marta. Planirano je da se rekonstruiše 460 metara ulice.

Rekonstrukcija ove ulice koštaće 638.000 eura. Kako su ranije najavili iz Agencije za izgradnju i razvoj Podgorice radi se nova atmosferska kanalizacija, dok fekalna kanalizacija postoji. Međutim, biće rekonstruisane šahte, kao i vodovod i javna rasvjeta. Saobraćajnica je širine od tri do 7,5 metara.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније