Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

(Antena M)

01. 04. 2020. 22:44   >>  22:45 24

DPS ŽABLJAK

"Demokrate bi da skrenu pažnju na sebe"

Opštinski odbor DPS-a Žabljaka osuđuje ponašanje Demokrata i njihove poslanice, koji su došli na Žabljak da "dijele pomoć" kršeći sve zabrane nadležnih organa, navodi se u saopštenju te partije.

"Nama je jasno šta je njihov zadatak, skrenuti pažnju na sebe jer su već duže vrijeme uspavani. Kad su htjeli da pomognu što se nijesu javili da montiraju krevete u Bemax areni, da pomognu Crvenom krstu u pakovanju i raznošenju pomoći onima kojima je potrebna. Zašto se nijesu javili Kriznom štabu u Žabljaku, pa da sa njima zajedno dostavljaju pomoć ugroženima?”, navodi se u saopštenju OO DPS Žabljak.

Iz žabljačkog DPS-a očekuju od nadležnih organa da ispitaju šta je cilj njihove posjete, kod koga su boravili i šta su od pomoći dijelili jer za sve važi zakon.

Пратите нас на

Коментари24

Остави коментар
Види још

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније