Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

29. 01. 2021. 17:32   >>  17:39 1

ABAZOVIĆ SA SPUCG

"Vlada će pomoći penzionerima"

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović ugostio je danas u svom kabinetu predstavnike Saveza udruženja penzinera Crne Gore, predsjednika Branka Vešovića i potpredsjednike Iliju Stanišića i Ivana Krsmanovića. Abazović je iskazao zadovoljstvo što je u prilici da sa predstavnicima penzionera porazgovara o materijalnom statusu, naročito onih najugroženijih kategorija te populacije, saopšteno je iz njegovog kabineta.

“Abazović je iskoristio priliku da predstavnike SUPCG upozna sa četvrtim paketom mjera koji je usvojen na jučerašnjoj sjednici, a koji je predstavio ministar ekonomskog razvoja Jakov Milatović. Potpredsjednik je predstavnicima SPUCG kazao da je četvrtim paketom mjera pomoći Vlada, između ostalog, obezbijedila kratkoročnu pomoć za 50000 penzionera”, ističe se u saopštenju.

Abazović je kazao da Vlada time želi poslati jasnu poruku da misli na penzionere i socijalno ugrožene kategorije u Crnoj Gori, dodaje se u saopštenju, te da će nastaviti da se odgovorno ophodi prema njima.

“Predstavnici SPUCG su se Abazoviću zahvalili na prijemu i prilici da saopšte potpredsjedniku o problemima sa kojima se susrijeće njihova organizacija. Abazović i predstavnici Saveza udruženja penzionera Crne Gore razgovarali o mogućnostima razvoja saradnje sa Vladom i aktivnostima koje bi olakšale rad i funkcionisanje udruženja penzionera”, zaključuje se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније